Skip to main content Skip to footer

TÆLLER DU KALORIER?

Her får du en oversigt over kalorieindholdet i vores sushi

Hvor mange kalorier i sushi?

Sushi er en populær japansk ret, og det er ikke uden grund. Sushi er nemlig rigtig sundt. Mange af os får slet ikke nok fisk, og det er en af grundende til, at du kan spise sushi med rigtig god samvittighed.
SushiMania er ikke bare en lækker måde at få dækket dit indtag af fisk på, der er også en god kilde til både omega 3 fedtsyrer, protein og D-vitamin.

Kalorier er kroppens brændstof, og er med til at give dig energi til dagen. Kalorierne er nødvendige for vores krop. De er grunden til, at vores hjerter slår, at vi kan bevæge os, og at vi er i stand til at koncentrere os. De spiller også en væsentlig rolle i kontrollen over vægten.

Men hvor mange kalorier er der egentlig i sushi fra SushiMania?

Kalorieantallet i sushi varierer selvfølgelig afhængigt af ingredienserne og størrelsen på hvert stykke, og da al vores mad er håndlavet, er alle tal i kcal/kalorietabellen vejledende gennemsnitsværdier.

Kalorieindholdet er selvfølgelig også afhængig af, hvilken sushi du spiser. Fede fisk som for eksempel laks og tun indeholder flere kalorier end de mere magre valg – for eksempel grøntsager eller rejer.

Her finder du komplet tabel med vejledende gennemsnitsværdier i SushiManias mad

 

Bestil sushi
×