Skip to main content Skip to footer

SushiMania Viborg

Bestil sushi fra

Viborg (Meny)

Adresse Fabriksvej 2, 8800 Viborg

Telefonnummer +45 22102503

Email viborg@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 - 19.30

Tirsdag 11.00 - 19.30

Onsdag 11.00 - 19.30

Torsdag 11.00 - 19.30

Fredag 11.00 - 19.30

Lørdag 11.00 - 19.30

Søndag 11.00 - 19.30

 

SushiMania i Meny i Viborg

Køb lækker take away sushi i Meny i Viborg. Når du køber sushi fra SushiMania, får du selvfølgelig frisklavet sushi af høj kvalitet og de allerbedste råvarer.

SushiManias dygtige sushikokke laver naturligvis din sushi hver dag – gennem hele vores åbningstid.
Vi har lavet sushi siden 2009, og vi har rigtig mange lækre varianter og gode smagsoplevelser, du kan vælge mellem. For eksempel lækre smagfulde maki eller nigiri. Det er perfekt take away, som du kan købe med hjem, når du handler i Meny i Viborg, og det er både nemt og lækkert.

Hos SushiMania laver vi selvfølgelig også sushi til dit event, dit firmaarrangement eller til din fest. Vi har mange cateringopgaver ud af huset, og vi har stor succes med at lave lækre menuer til mange forskellige festlige lejligheder.

Spis sushi med tanke på bæredygtighed og miljø.

Hos SushiMania går vi hverken på kompromis med smag, bæredygtighed eller kvalitet. Du fortjener den bedste sushi-take away, og det er vigtigt for os, at du kan spise den med samvittigheden i orden.

Vi producerer sushi af høj kvalitet, og vi gør det med med god samvittighed.
Hver dag tager vi beslutninger med bæredygtighed i baghovedet, og vi stiller krav til vores leverandører - så du kan spise lækker sushi med god samvittighed.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger kun bæredygtig certificeret fisk fra dansk landbaseret opdræt. Hos SushiMania bruger vi udelukkende økologiske ris i vores sushi. De ris vi bruger, er produceret i Italien og fragtet til Danmark på en bæredygtig måde. Vores sushibakker er fremstillet af blandt andet genanvendte flasker. Der er ikke tilsat farve i emballagen, og derfor er farven på hver sushibakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

Hos SushiMania synes vi, at god samvittighed smager bedre.

Køb din take away hos SushiMania i Viborg

Mød de søde ekspedienter i bag disken i Meny. De står klar til at ekspedere og hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

 

Bestil sushi
×