Skip to main content Skip to footer

SushiMania Slagelse

Bestil sushi fra

Slagelse

Adresse VestsjællandsCentret 10, 4200 Slagelse

Telefonnummer +45 53715850

Email slagelse@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 - 19.00

Tirsdag 11.00 - 19.00

Onsdag 11.00 - 19.00

Torsdag 11.00 - 19.00

Fredag 11.00 - 19.00

Lørdag 11.00 - 19.00

Søndag 11.00 - 19.00

 

SushiMania i Slagelse

Køb lækker takeaway sushi i Slagelse. Køber du sushi fra SushiMania, er du garanteret frisklavet sushi af høj kvalitet - af de bedste råvarer.

Hos SushiMania går vi hverken på kompromis med smag, bæredygtighed eller med kvaliteten. Du fortjener den bedste sushi, og det er vigtigt for os, at du kan spise den med samvittigheden i orden.

Vi producerer kvalitetssushi med god samvittighed, og det har indflydelse på de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til vores leverandører, så du kan spise sushi med tanke på bæredygtighed og miljø … og med god samvittighed.

Hele teamet arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger kun dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt.

Hos SushiMania bruger vi udelukkende økologiske ris. De ris vi bruger, er produceret i Italien og er fragtet til Danmark på en bæredygtig måde.

Emballagen på vores sushibakker er fremstillet af genanvendte bakker og flasker. Der er ikke tilsat farve i emballagen, og derfor viser farven på hver sushibakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

Hos SushiMania synes vi, at god samvittighed smager bedre.

Frisk sushi - gennem hele åbningstiden

SushiManias sushikokke laver din sushi hver dag – gennem hele vores åbningstid.
Vi har lavet frisk sushi siden 2009, og vi har rigtig mange lækre varianter og dejlige smagsoplevelser, du kan vælge mellem. For eksempel lækre smagfulde maki eller nigiri, poke bowl, edamame, tempura og meget meget mere.

Sushi til din fest, event eller firmaarrangement

Hos SushiMania kan vi selvfølgelig også lave lækker sushi til dit event, firmaarrangement eller til din fest. Vi har mange cateringopgaver, og stor succes med at lave lækre menuer til festlige lejligheder eller faglige teambuildingsmøder.

Køb din takeaway hos SushiMania i Slagelse

Kom ind i butikken og mød de søde ekspedienter i bag disken i Slagelse. De er der for at hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu ... så får du nemlig lige præcis den sushi, du elsker allermest.

 

 

Bestil sushi
×