Skip to main content Skip to footer

SushiMania Sæby

Bestil sushi fra

Sæby (Meny)

Adresse Stygge Krumpens Vej 2, 9300 Sæby

Telefonnummer +45 98461444

Email saeby@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag Lukket

Torsdag Lukket

Fredag 11.00 - 19.00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

 

SushiMania i Sæby

Køb sushi som takeaway i Meny i Sæby. Når du køber sushi fra SushiMania, er du garanteret frisklavet sushi af høj kvalitet - af de bedste råvarer.

Hos SushiMania går vi hverken på kompromis med smag, bæredygtighed eller med kvaliteten. Du fortjener den bedste sushi, og det er vigtigt for os, at du kan spise den med god samvittighed.

Vi producerer kvalitetssushi med god samvittighed, og det kan mærkes på de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til vores leverandører, så du kan spise sushi med tanke på bæredygtighed og miljø … og med god samvittighed.

Hele SushiMania-teamet arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger kun dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt og udelukkende økologiske ris. De ris vi bruger, er produceret i Italien og er fragtet til Danmark på en bæredygtig måde.

Vores emballage er fremstillet af genanvendte bakker og flasker. Der er ikke tilsat farve i emballagen, og derfor viser farven på hver sushibakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

Hos SushiMania synes vi, at god samvittighed smager bedre.

Sushi til din fest, event eller firmaarrangement

Hos SushiMania kan vi selvfølgelig også lave lækker sushi til din fest eller dit firmaarrangement. Vi har mange cateringopgaver, og stor succes med at lave lækre menuer til festlige lejligheder eller faglige teambuildingsmøder.

Nem og lækker sushi - fredage i Meny Sæby

Vi har lavet frisk sushi siden 2009, og vi har rigtig mange lækre varianter og dejlige smagsoplevelser, du kan vælge mellem. For eksempel lækre smagfulde maki eller nigiri, poke bowl, edamame, tempura og meget meget mere.

Køb din takeaway hos SushiMania i Sæby

Mød os bag disken, når du handler i Men. Mød de søde ekspedienter i bag disken. De er der for at hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu ... så får du nemlig lige præcis den sushi, du elsker allermest. Du kan også vælge en af vores færdigblandede bokse. Uanset, kan du selvfølgelig altid bestille online på web eller via vores App.

 

 

Bestil sushi
×