Skip to main content Skip to footer

SushiMania Rønde

Bestil sushi fra

Rønde (Meny)

Adresse Hovedgaden 49, 8410 Rønde

Telefonnummer +45 86371544

Email ronde@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag Lukket

Torsdag Lukket

Fredag 11.00 – 18.00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

 

SushiMania i Meny i Rønde

Køb lækker take away sushi i Meny i Rønde. Når du køber sushi fra SushiMania, får du frisklavet sushi af høj kvalitet og de bedste råvarer.

SushiManias dygtige sushikokke laver naturligvis din sushi hver dag – gennem hele åbningstiden.
Vi har lavet sushi siden 2009, og vi har mange lækre varianter og skønne smagsoplevelser, du kan vælge mellem. Lækre smagfulde maki eller nigiri. Perfekt take away, som du kan købe med hjem, når du handler i Meny i Rønde. Det er både nemt og lækkert.

Hos SushiMania kan vi selvfølgelig også lave lækker sushi til dit event, firmaarrangement eller til din fest. Vi har mange cateringopgaver, og stor succes med at lave lækre menuer til festlige lejligheder.

Hos SushiMania går vi hverken på kompromis med smag, bæredygtighed eller kvalitet. Du fortjener den bedste sushi, og det er vigtigt for os, at du kan spise den med samvittigheden i orden.

Vi producerer kvalitetssushi med god samvittighed, og det afspejler sig i de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til vores leverandører - så du kan spise sushi med tanke på bæredygtighed og miljø … og med god samvittighed.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger kun dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt.

Hos SushiMania bruger vi udelukkende økologiske ris. De ris vi bruger, er produceret i Italien og er fragtet til Danmark på en bæredygtig måde.

Emballagen på vores sushibakker er fremstillet af genanvendte bakker og flasker. Der er ikke tilsat farve i emballagen, og derfor viser farven på hver sushibakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

Hos SushiMania synes vi, at god samvittighed smager bedre.

Køb din take away hos SushiMania i Rønde

Mød de søde ekspedienter i bag disken i Meny. De er der for at hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

 

 

Bestil sushi
×