Skip to main content Skip to footer

SushiMania Risskov

Bestil sushi fra

Risskov (Meny)

Adresse Vindrosen 37, 8240 Risskov C/O Meny

Telefonnummer +45 98109840

Email risskov@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 – 20.00

Tirsdag 11.00 – 20.00

Onsdag 11.00 – 20.00

Torsdag 11.00 – 20.00

Fredag 11.00 – 20.00

Lørdag 11.00 – 20.00

Søndag 11.00 – 20.00

 

SushiMania i Meny i Risskov

Køb lækker take away sushi i Meny i Risskov. Når du køber sushi fra SushiMania, får du frisklavet sushi af høj kvalitet og de bedste råvarer.

SushiManias dygtige sushikokke laver din sushi HVER dag – gennem hele åbningstiden.
Vi har lavet sushi siden 2009, og vi har mange lækre varianter og skønne smagsoplevelser til dig. Lækre smagfulde maki eller nigiri. Perfekt take away, som du kan købe med hjem, når du handler i Meny i Risskov.

Hos SushiMania kan vi selvfølgelig også lave lækker sushi til din fest, dit arrangement eller til din fest. Vi har mange cateringopgaver, og stor succes med at lave skønne menuer til dit møde, event eller firmaarrangement.

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis – hverken med smag, bæredygtighed eller kvalitet. Du fortjener god sushi, og du skal kunne spise det med god samvittighed.

Det er vigtigt for os at producere god sushi, og det påvirker de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til de leverandører, vi vælger - så du kan spise din sushi med tanke på bæredygtighed og med god samvittighed.

Hos SushiMania bruger vi aldrig andet end økologiske ris. De ris vi bruger, er produceret i Italien og fragtet til Danmark på en bæredygtig måde.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger udelukkende dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt.

Emballagen på sushibakkerne hos SushiMania er fremstillet af genanvendte bakker og flasker. Der er ikke tilsat farve i emballagen, og derfor viser farven på hver sushibakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

God samvittighed smager bare bedre.

Køb sushi hos SushiMania i Risskov

Mød de søde ekspedienter i bag disken i Meny. De er der for at hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu med lige præcis den sushi, du er allermest vild med.

 

Bestil sushi
×