Skip to main content Skip to footer

SushiMania Nørresundby

Bestil sushi fra

Nørresundby

Adresse Nørre Uttrup Torv 11C, 9400 Nørresundby

Telefonnummer +45 72145396

Email aalborg@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.30 – 20.00

Tirsdag 11.30 – 20.00

Onsdag 11.30 – 20.00

Torsdag 11.30 – 20.00

Fredag 11.30 – 20.30

Lørdag 11.30 – 20.30

Søndag 11.30 – 20.00

Se vores Find Smiley:

FindSmiley www.findsmiley.dk

 

SushiMania i Nørresundby

Sushi fra SushiMania er altid frisklavet - af gode kvalitetsvarer. Vores dygtige sushikokke laver selvfølgelig din sushi frisk hver dag.
Vi har masser af lækre varianter og smagsoplevelser. Lækre smagfulde maki eller nigiri. Perfekt take away.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Nørresundby. Her kan du sammensætte din egen menu, præcis som du allerbedst kan lide den. Du finder altid hjælpsomt personale bag disken. De står klar til at hjælpe dig med at vælge de sushiruller, du elsker mest. Vi kalder det pick’n’mix.

Køb sushi i Nørresundby. Vi går vi ikke på kompromis – hverken med kvalitet, smag eller bæredygtighed.
Det er vigtigt for os at vi producerer sushi take away med omtanke. Og det påvirker de beslutninger, vi tager hver eneste dag i forhold til produktionen. Vi har høje krav til vores leverandører, så du kan spise sushi med god samvittighed.

Hos SushiMania bruger vi for eksempel kun økologiske ris, der er produceret i Italien og transporteret til Danmark på en bæredygtig måde – nemlig med tog.

Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel for miljøet. Vi bruger kun bæredygtig certificeret fisk fra dansk landbaseret opdræt. Vi synes, at god samvittighed smager bedre, og at du fortjener sushi take away af god og høj kvalitet.

Hos SushiMania kan vi selvfølgelig også lave dejlig sushi som catering - til din fest, firmaarrangement eller fest. Vi leverer sushi til mange erhvervskunder, og har stor succes med at lave dejlige menuer til dit møde, event eller familiefest.

 

Bestil sushi
×