Skip to main content Skip to footer

SushiMania Nærum

Bestil sushi fra

Nærum (Meny)

Adresse Nærumvænge Torv 18, 2850 Nærum

Telefonnummer +45 22105160

Email naerum@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 10.00 – 20.00

Tirsdag 10.00 – 20.00

Onsdag 10.00 – 20.00

Torsdag 10.00 – 20.00

Fredag 10.00 – 20.00

Lørdag 10.00 – 20.00

Søndag 10.00 – 20.00

 

SushiMania i Meny i Nærum

Sushi fra SushiMania er altid frisklavet af gode råvarer. Vores dygtige sushikokke laver selvfølgelig din sushi frisk hver dag.
Vi har masser af lækre varianter og gode smagsoplevelser. Lækre smagfulde maki eller nigiri. Perfekt take away når du handler i Meny i Nærum.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Meny i Nærum, mens du handler ind. Her kan du sammensætte din egen menu, præcist som du kan lide den. Du finder altid hjælpsomt personale bag disken. De står klar til at hjælpe dig med at vælge præcis den sushi, du elsker allermest. Vi kalder det pick’n’mix.

 

Hos SushiMania kan vi også lave dejlig sushi som catering - til din fest eller dit arrangement. Vi leverer sushi til mange erhvervskunder, og har stor succes med at lave dejlige menuer til dit møde, firmaarrangement eller fest.

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis – hverken med smag, bæredygtighed eller med kvalitet.
Det er vigtigt for os at vi producerer sushi med omtanke. Det påvirker derfor de beslutninger, vi tager hver eneste dag i forhold til produktionen. Vi stiller krav til vores leverandører, så du kan spise sushi med god samvittighed.

Hos SushiMania bruger vi kun økologiske ris, der er produceret i Italien og fragtet til Danmark på en bæredygtig måde – nemlig med tog.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel for miljøet. Vi bruger kun dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt. Vi synes, at god samvittighed smager bedre, og at du fortjener sushi take away af rigtig god kvalitet.

 

Bestil sushi
×