Skip to main content Skip to footer

SushiMania Hjørring

Bestil sushi fra

Hjørring (Meny)

Adresse Frederikshavnsvej 42, 48 C/O Meny, 9800 Hjørring

Telefonnummer +45 72145391

Email hjorring@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 – 19.00

Tirsdag 11.00 – 19.00

Onsdag 11.00 – 19.00

Torsdag 11.00 – 19.00

Fredag 11.00 – 19.00

Lørdag 11.00 – 19.00

Søndag 11.00 – 19.00

Se vores Find Smiley:

FindSmiley www.findsmiley.dk

 

SushiMania i Meny i Hjørring

Kom og besøg vores butik i Meny i Hjørring.
Hos SushiMania går vi ikke på kompromis – hverken med smag, bæredygtighed eller med den gode kvalitet.

Køb lækker sushi af høj kvalitet og spis den med god samvittighed.

Når du køber sushi i SushiMania i Meny i Hjørring, får du nemlig sushi med tanke på miljø og bæredygtighed. Bæredygtighed er en vigtig del af vores hverdag. Det er med i overvejelserne i alle de beslutninger, vi tager hver dag i forbindelse med produktionen af vores sushi take away.
Vi stiller krav til vores leverandører - i hele SushiMania-kæden!

Hos SushiMania har vi brugt bæredygtig fisk i mere end 10 år – siden 2012. Det er et klart mål for os at være med til at passe på både fisk og på havene. Det manglede da bare!

SushiMania bruger kun ris, der er økologiske. Vi køber ris fra en producent i Italien. Når vi køber ris, der er produceret i Europa, er vi med til at passe på miljøet. Risene fragtes nemlig med tog, og skal ikke transporteres hele den lange vej fra Asien.

SushiMania-butikken i Meny i Hjørring laver naturligvis frisk sushi hver dag. Vi skærer både friske grøntsager og fisk hver eneste dag – gennem hele åbningstiden.

Hos SushiMania i Hjørring kan du selvfølgelig vælge mellem masser af lækre varianter og smagsoplevelser, og det er nemt at tage din sushi med, når du handler i Meny i Hjørring.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Meny, mens du handler ind. Du kan sammensætte din helt egen menu, og det flinke SushiMania-personale står klar til at hjælpe dig med lige præcis den sushi, du elsker allermest. Vi kalder det pick’n’mix.

 

Bestil sushi
×