Skip to main content Skip to footer

SushiMania Glostrup

Bestil sushi fra

Glostrup Shoppingcenter

Adresse Hovedvejen 81, 2600 Glostrup

Telefonnummer +45 22105161

Email glostrup@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 - 20.00

Tirsdag 11.00 - 20.00

Onsdag 11.00 - 20.00

Torsdag 11.00 - 20.00

Fredag 11.00 - 20.00

Lørdag 11.00 - 20.00

Søndag 11.00 - 20.00

 

SushiMania Glostrup Shoppingcenter

SushiMania i Glostrup Shoppingcenter sælger lækker sushi take away til dig.

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis med hverken smag, bæredygtighed eller med den gode kvalitet. Køb den bedste sushi og spis den med god samvittighed.

Når du køber SushiMania take away i Glostrup, får du nemlig bæredygtig fisk i din sushi og økologiske ris.
Bæredygtighed er vigtigt hos SushiMania. Vi tager det med i overvejelserne i de beslutninger, vi tager hver dag, når vi producerer sushi. I hele SushiMania-kæden stiller vi krav til vores leverandører!

Vi bruger udelukkende økologiske ris fra Italien. Når vi køber ris, der er produceret i Europa, er vi med til at passe godt på miljøet. Risene fragtes med tog, og skal dermed ikke transporteres den lange vej fra Asien.

Hos SushiMania har vi brugt bæredygtig fisk i mere end 10 år – siden 2012. Det er et helt klart mål for os i SushiMania at hjælpe med at passe på fiskene og på havene. Det manglede da bare!

SushiMania-butikken i Glostrup Shoppingcenter laver – ligesom alle andre SushiMania butikker - frisk og lækker sushi hver dag, og vi skærer selvfølgelig både friske grøntsager og fisk hver eneste dag – gennem hele vores åbningstid.

Hos SushiMania kan du vælge mellem mange lækre varianter og smagsoplevelser, og du kan vælge lige de sushistykker, du er allermest vild med – pick’n’mix.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Glostrup

Du kan sammensætte din helt egen menu, og det søde SushiMania-personale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

 

Bestil sushi
×