Skip to main content Skip to footer

SushiMania Blokhus

Bestil sushi fra

Blokhus

Adresse Torvet 3, 9492 BLokhus

Telefonnummer +45 32 26 82 50

Email blokhus@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag Lukket

Torsdag 15.00 - 20.00

Fredag 12.00 - 20.00

Lørdag 12.00 - 20.00

Søndag Lukket

 

SushiMania Blokhus

SushiMania i Blokhus er en sæson-butik, der sælger lækker sushi take away til dig, der ferierer i det skønne nordjyske.

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis med hverken smag, bæredygtighed eller med den gode kvalitet. Køb den bedste sushi og spis den med god samvittighed.

Når du køber take away i SushiMania i vores butik i Blokhus, får du nemlig sushi med tanke på bæredygtighed og miljø.
Bæredygtighed er vigtigt i vores hverdag. Det er med i overvejelserne i alle de beslutninger, vi tager hver dag i forbindelse med produktionen af vores sushi. I hele SushiMania-kæden stiller vi krav til vores leverandører!

Vi bruger kun økologiske ris fra Italien. Når vi køber ris, der er produceret i Europa, passer vi godt på miljøet. Risene fragtes nemlig med tog, og skal dermed ikke fragtes hele den lange vej fra Asien.

Vi har brugt bæredygtig fisk i mere end 10 år – siden 2012. Det er et helt klart mål for os i SushiMania at være med til at passe på fiskene og på havene. Det manglede da bare!

SushiMania-butikken i Blokhus laver – ligesom alle andre SushiMania butikker - frisk sushi hver dag, og vi skærer både friske grøntsager og fisk hver eneste dag – gennem hele åbningstiden.

Hos SushiMania byder vi selvfølgelig på mange lækre varianter og smagsoplevelser, og du kan vælge lige de sushistykker, du er allermest vild med.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Blokhus

Du kan sammensætte din helt egen menu, og det søde SushiMania-personale er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

SushiMania har det bedste udvalg af lækker sushi take away. Se hele menuen online eller bestem dig, når du kommer ned i butikken i Blokhus.

Bestil sushi
×