Skip to main content Skip to footer

SushiMania Birkerød

Bestil sushi fra

Birkerød (Meny)

Adresse Vasevej 119A, 3460 Birkerød

Telefonnummer +45 45942060

Email birkerod@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag Lukket

Torsdag Lukket

Fredag 11.00 – 19.00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

 

SushiMania i Meny i Birkerød

Vores dygtige sushikokke laver selvfølgelig din sushi frisk hver dag. Så du kan være sikker på, at den sushi du handler hos os, altid er altid frisklavet - og af gode råvarer.
Vi har masser af lækre varianter og gode smagsoplevelser til dig. Masser af lækre og smagfulde maki, tempura, sushi-bokse, nigiri og meget mere. Perfekt takeaway - nemt og lækkert, når du handler i Meny i Birkerød.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Meny i Birkerød, mens du handler ind. Sammensæt din egen menu, præcist som du kan lide den.
Har du brug for hjælp, står de søde ekspedienter klar bag disken til at guide og hjælpe dig med at vælge præcis den sushi, du elsker allermest. Vi kalder det pick’n’mix.

Sushi med omtanke

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis - hverken med smag, bæredygtighed eller med kvalitet.
Vi producerer sushi med omtanke - i hele Danmark.

Det er vigtigt for os, at vi producerer sushi med god samvittighed, og det har indflydelse på de mange beslutninger, vi tager hver eneste dag i forhold til produktionen. Vi stiller høje krav til vores leverandører, så du kan spise lækker sushi med god samvittighed.

Hos SushiMania bruger vi for eksempel kun økologiske ris, der er produceret i Italien og fragtet til Danmark på en bæredygtig måde - nemlig med tog. Vi bruger velfærds-kylling fra Happy Chicken Project og har taget et valg om at bruge sushi-bakker, der er fremstillet af indsamlede og genanvendte flasker og bakker, og som kan bruges igen til ny fødevareemballage.

Vi arbejder hver dag på at tage de valg, der kan være med til at gøre en forskel for miljøet. SushiManias sushi er lavet af dansk bæredygtig certificeret fisk fra landbaseret opdræt.

Du kan læse meget mere om vores holdninger og tanker i forhold til sushi og bæredygtighed her.

Vi synes, at god samvittighed smager bedre, og at du fortjener selvfølgelig sushi take away af høj kvalitet.

SushiMania til din fest

Hos SushiMania kan vi også lave dejlig sushi som catering - til din fest, dit firma-event eller dit arrangement. Vi leverer sushi til mange erhvervskunder, og har stor succes med at lave dejlige menuer til dit møde, firmaarrangement eller festlig lejlighed.

 

Vi glæder os til at se dig i SushiMania / Meny i Birkerød.

 

Bestil sushi
×