Skip to main content Skip to footer

SushiMania Aalborg Skalborg

Bestil sushi fra

Aalborg Skalborg (Meny)

Adresse Otto Mønsteds Vej 1 C/O Meny, 9200 Aalborg

Telefonnummer +45 96346400

Email aalborg@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag 11.00 – 19.00

Tirsdag 11.00 – 19.00

Onsdag 11.00 – 19.00

Torsdag 11.00 – 19.00

Fredag 11.00 – 19.00

Lørdag 11.00 – 17.30

Søndag 11.00 – 17.30

 

SushiMania Skalborg, Aalborg i Meny

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis – hverken med smagen, bæredygtighed eller med den gode kvalitet.
Når du henter sushi i Meny i Skalborg, får du sushi med omtanke.
Bæredygtighed er vigtigt i vores hverdag, og er med i overvejelserne i alle de beslutninger, vi tager hver dag i forbindelse med vores sushi-produktion. Vi stiller krav til vores leverandører! Så kan du nemlig spise din sushi take away med god samvittighed.

Kom og besøg SushiMania-butikken i Meny i Skalborg. Du finder os ved slagteren. Her kan du sammensætte din helt egen menu, og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

SushiMania-butikken i Meny i Skalborg/Aalborg laver frisk sushi hver dag, og vi skærer selvfølgelig både friske grøntsager og fisk hver dag.

I Meny i Skalborg byder vi selvfølgelig på masser af varianter og smagsoplevelser, og det er nemt at tage med, når du handler ind.

I hele SushiManiakæden bruger vi udelukkende ris, der er økologiske. Vi køber de økologiske ris hos en producent i Italien. Når vi køber ris, der er produceret i Europa, passer vi samtidigt godt på miljøet. De fragtes nemlig med tog, og skal ikke hele den lange vej fra Asien.

Vi har brugt bæredygtig fisk i mere end 10 år. Det er et helt klart mål for os at være med til at passe på fiskene og på havene. Det manglede da bare!

Take away med god samvittighed

 

Bestil sushi
×