Skip to main content Skip to footer

SushiMania Aabybro

Bestil sushi fra

Aabybro (Meny)

Adresse Aabybro Centret 12 C/O Meny, 9440 Aabybro

Telefonnummer +45 98241966

Email aabybro@sushimania.dk

Vores åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag Lukket

Torsdag Lukket

Fredag 11.00 – 18.00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

 

SushiMania i Meny i Aabybro

Køb lækker sushi takeaway i din lokale Meny i Aabybro. Når du køber sushi fra SushiMania, får du selvfølgelig frisklavet sushi af høj kvalitet og naturligvis de allerbedste råvarer.

Det er nemt at hente din forudbestilte sushi, mens du handler i Meny. Du behøver ikke forudbestille. Du kan selvfølgelig også vælge og lade dig friste af al den dejlige sushi bag køledisken.

Økologisk ris og bæredygtig fisk

Spis sushi med tanke på bæredygtighed og miljø.

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis - hverken med smag, bæredygtighed eller kvalitet. Du fortjener den bedste sushi-take away. Og det er vigtigt for os, at du kan spise den med god samvittighed.

Vi producerer sushi af høj kvalitet, og vi gør det med god samvittighed.
Bæredygtig produktion er en del af vores hverdag, og de beslutninger vi tager her dag i SushiMania-organisationen. Vi stiller høje krav til vores leverandører, så du kan spise lækker sushi med god samvittighed.

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger kun bæredygtig certificeret fisk fra dansk landbaseret opdræt. Hos SushiMania bruger vi udelukkende økologiske ris i vores sushi. De ris vi bruger, er produceret i Italien og er fragtet til Danmark på en bæredygtig måde. Vores sushi-emballage er fremstillet af blandt andet genanvendte flasker. Der er ikke tilsat farve i vores sushibakker, og derfor er farven på hver bakke blandingen af det genanvendte materiale, den er lavet af.

Sushi i Aabybro

Vi har lavet sushi siden 2009. Vi har rigtig mange lækre smagsoplevelser, du kan vælge mellem. For eksempel lækre smagfulde maki, nigiri eller poke bowls.
Det er sund take away, som du kan købe med hjem, når du handler i Meny i Aabybro. Det er både nemt og lækkert.

SushiMania pick’n’mix betyder, at du kan vælge og sammensætte al din yndlingssushi, så du får lige præcis den sushimenu, du har allermest lyst til.
Du kan også vælge en af vores færdige bokse - så vælger vi lækker sushi for dig.

Sushi til din fest

Hos SushiMania laver vi selvfølgelig også lækker mad til dit event, dit firmaarrangement eller til din fest. Vi har mange cateringopgaver ud-af-huset, og vi har stor succes med at lave skønne menuer til mange forskellige festlige lejligheder.

Køb din sushi hos SushiMania i Aabybro

Mød de søde ekspedienter i bag disken i Meny. De er klar til at ekspedere og hjælpe dig, når du skal vælge og sammensætte din sushimenu med lige præcis den sushi, du elsker allermest.

 

Bestil sushi
×