Gå ikke på kompromis med din sushi
Hos SushiMania går vi ikke på kompromis - hverken med kvalitet, smag eller bæredygtighed. Og det behøver du heller ikke!
Bæredygtige valg er en stor del af vores hverdag. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører - så du kan spise lækker sushi med god samvittighed.
Den bedste fisk til din sushi
Mange fiskearter er udrydningstruede eller opdrættet under dårlige forhold. Det er et alvorligt problem. Vi arbejder dagligt på at gøre en forskel ... blandt andet er vores danske laks fra landbaseret opdræt i Nordjylland.
Stil krav til din sushi
Det er helt okay at være kræsen! Lad os sammen bevare fiskebestanden og nyde vores sushi med god smag i munden!
Spørg ind til, hvor fisken kommer fra og stil krav til certificering.
SushiMania bruger italienske ris
Vores ris er fra Bologna i Italien. De er af høj standart og kvalitet.
Ris fragtet fra Italien er langt mere bæredygtigt, da de transporteres med tog, og dermed ikke skal fragtes den lange vej fra Asien.
SushiMania + The Happy Chicken Project
Spis kylling fra SushiMania med god samvittighed!
Hos SushiMania bruger vi kun velfærds-kylling fra Happy Chicken Project. Kyllingerne lever et roligt liv, og er opdrættet uden brug af antibiotika. De har fri adgang til næringsrigt foder og rent vand døgnet rundt, og vælger selv, hvornår de spiser og drikker.
Bæredygtig emballage
Vi tænker miljø og bæredygtighed ind i hele produktionen hos SushiMania.
Derfor er vores sushi-bakker fremstillet af genanvendt materiale, der kan bruges igen til ny fødevareemballage. Sushi-bakkerne hos SushiMania er fremstillet af indsamlede og genanvendte flasker og bakker.
Green Restaurant
Dit grønne miljømærke
Happy Chicken Project
Kylling med omtanke
Too Good To Go
Bekæmp madspild