Skip to main content Skip to footer

BÆREDYGTIGHED & SUSHI

det smager bare bedre

Gå ikke på kompromis med din sushi

Hos SushiMania går vi ikke på kompromis - hverken med kvalitet, smag eller bæredygtighed. Og det behøver du heller ikke!
Bæredygtige valg er en stor del af vores hverdag. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører - så du kan spise lækker sushi med god samvittighed.

Den bedste fisk til din sushi

Mange fiskearter er udrydningstruede eller opdrættet under dårlige forhold. Det er et alvorligt problem. Vi arbejder dagligt på at gøre en forskel ... blandt andet er vores laks og yellowtail dansk fisk fra landbaseret opdræt i Nordjylland.

Stil krav til din sushi

Det er helt okay at være kræsen! Lad os sammen bevare fiskebestanden og nyde vores sushi med god smag i munden!
Spørg ind til, hvor fisken kommer fra og stil krav til certificering.

SushiMania bruger økologiske ris

Vores økologiske ris er fra Bologna i Italien. Ris fragtet fra Italien er langt mere bæredygtigt, da de transporteres med tog, og dermed ikke skal fragtes den lange vej fra Asien.

SushiMania + The Happy Chicken Project

Spis kylling fra SushiMania med god samvittighed!
Hos SushiMania bruger vi kun velfærds-kylling fra Happy Chicken Project. Kyllingerne lever et roligt liv, og er opdrættet uden brug af antibiotika. De har fri adgang til næringsrigt foder og rent vand døgnet rundt, og vælger selv, hvornår de spiser og drikker.

Bæredygtig emballage

Vi tænker miljø og bæredygtighed ind i hele produktionen hos SushiMania.
Derfor er vores sushi-bakker fremstillet af genanvendt materiale, der kan bruges igen til ny fødevareemballage. Sushi-bakkerne hos SushiMania er fremstillet af indsamlede og genanvendte flasker og bakker.

Green Restaurant
Dit grønne miljømærke

Happy Chicken Project
Kylling med omtanke

Too Good To Go
Bekæmp madspild

Bestil sushi
×